PARÇA EŞYA TAŞIMA

Günümüzde insanlar iş, eğitim, savaş, çeşitli yaşam riskleri ve yaşamlarını sürdürdükleri konut ile ilgili kararlar nedeniyle yerleşim yerlerini değiştirmektedir. Yerleşim yeri değişimi genellikle zor, meşakkatli ve maliyetlidir. Taşınma işleminin bu özellikleri sebebi ile insanlar çeşitli nakliyat firmalarıyla anlaşmaktadır. Fakat bazı firmalarla müşteri arasında gerek güven gerek eleman gibi sebeplerden dolayı anlaşmazlıklar oluşmaktadır. Bu anlaşmazlıkları yaşamak istemeyen firmamız Relax Nakliyat, tecrübeli eleman kadrosu ile hizmet vermektedir. Tecrübeli eleman kadromuz ile gerek evden eve nakliyatınızı gerek parça eşya taşıma işleminizi gerek ise şehirlerarası nakliyatlarınızı titiz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Güvenilir ve kaliteli hizmeti ilke edinen firmamız aynı zaman da maliyet açısından da müşterilerine oldukça avantaj sağlamaktadır.

PARÇA EŞYA TAŞIMA

Parça eşya taşıma kısaca az miktarda olan eşyalarınızın yahut yükünüzün şehirlerarasında kamyonlar ile taşınmasıdır. Bu kapsama öğrenci eşyaları, çeyiz eşyaları, bekâr eşyaları ve yazlık eşyalar gibi sayısı az olan yükler girmektedir. Parça eşya nakliyatı kapsamına eşyalarınız giriyor ise firmalarla anlaşmalarınızda fiyat yüklerin ne kadar az olduğu göz önüne alınarak hesaplanır. Bu hesaplama işleminde oldukça titiz olan firmamız Relax Nakliyat, özellikle öğrenci kesiminin ve yeni evlenecek olan çiftlerin çeyiz taşımacılığında tercihleri arasında yerini almaktadır. Çeşitli kesimler tarafından sıklıkla tercih edilen firmamız bu parça eşya nakliyat işleminde bireylere korsan nakliyecilere karşı dikkatli olmasını tavsiye etmektedir. Bu tavsiyeyi vermemizin en önemli sebebi ise sizin ve eşyalarınızın güvenliğidir.

ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

Evden eve, parça eşya taşıma yahut şehirlerarası nakliyat işlemlerinde gelişen teknoloji sayesinde pek çok eşya taşıma metodu ortaya çıkmıştır. Bu ortaya çıkan metotların en önemlisi ve en çok tercih edileni şüphesiz asansörlü taşımacılıktır. Asansörlü taşımacılık kısaca özel vinçli asansörlerin kullanımı ile eşyaların pencere yahut balkon gibi yerlerden taşınmasıdır. Asansörlü taşımacılığın gerçekleştirmesi için geçerli sebepler ise; merdivenlerin dar olması, taşıma işleminin yapılacağı evin yüksek bir katta yer almasıdır. Bu sebeplerin bulunduğu nakliyatlarda asansör kullanılmaktadır. Firmamız Relax Nakliyat asansörlü taşınma imkânının oldukça maliyeti düşük ve zahmetsiz olduğunu bireylere kanıtlamış bulunmaktadır.